Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool ADGU 851 IX cu sase programe de spalare

Whirlpool ADGU 851 IX cu sase programe de spalare
3.5 (70%) 4 votes

Whirlpool ADGU 851 IXModelul Whirlpool ADGU 851 IX face parte din categoria masinilor de spalat vase semi-incorporabile, adica afisajul si panoul de comanda vor ramane vizibile, un tip de model care este preferat de multi, caci intodeauna este vizibil informatiile legate de functionarea acestuia precum timpul ramas din spalare, programul care ruleaza, extra-optiuni selectate etc… Ca si eficienta energetica este de A+ (deci nu cel mai eficient), insa acest lucru inseamna ca consuma 9 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica in programul eco.

 

VEZI AICI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de consum la Whirlpool ADGU 851 IX:

Intensiv: program special pentru vase si oale, farfurii cu murdarie uscata, caci se spalarea se efectueaza la 65°C, si consuma in total 16 litri de apa si 1.3 kWh de energie. Timpul total al programului este de 135 minute
Normal: pentru incarcaturi cu murdarie normala, si tigai putin murdare, ciclul de spalare se efectueaza la 55°C, si are un consum total de apa de 13 litri, repsectiv 1.07 kWh de energie electrica.
Eco: programul cu durata mare, de 175 minute, caci se spala la 50°C, si are un consum redus de 9 litri de apa si 0.83 kWh de energie.
Sticla: o spalare delicat pentru articole putin murdare, si sensibile la temperaturi inalte, caci ciclul de spalare se efectueaza la 40°C, deci un consum mic de energie electrica. Programul are o durata de 110 minute, si consuma 13 litri de apa.
1 ora: spalare la 60°C, timp de 60 de minute, cu un consum de 9 litri de apa si 0.85 kWh de energie. Este indicat pentru incarcaturi putin murdare si care nu necesita o uscare eficienta, caci clatirea se efectueaza la 55°C.
Rapid: program scurt de 40 minute, cu spalare la 40°C, si fara uscare.

Pe langa selectarea programului de spalare Whirlpool ADGU 851 IX ofera posibilitatea de a:
– alege extra optiunea incarcare la jumate, ceea ce desi este un „must” la masinile de spalat vase, inca la multe modele lipsesc
– incepere cu intarziere, avem posibilitatea ca programul sa inceapa dupa un anumit interval de timp
– blocare taste copii

Si daca va intrebati cum de la o latime de 45 de cm acest model are o capacitate de incarcare de 10 setui, rapsunsul este simplu: are tava separat pentru tacumuri, deci mai mult loc pentru pahare, vase…

 

ALTE OPINII POT APAREA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *