Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool ADP 301 IX de 10 seturi

Whirlpool ADP 301 IX de 10 seturi
3.6 (71.82%) 22 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX este un model destul de nou al acestui producator de electrocasnice, si este recomanda pentru cei care nu au loc pentru un model lat de 60 de cm, sau nu au o familie numeroasa. De obicei modele de 10 seturi sunt ideale pentru familii cu 2-3 persoane. Acest model are 6 programe de spalare, 4 extra-optiuni, si o eficienta energetica de A+, fiind in general destul de ieftin.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 
Cele 6 programe de spalare alaturi de temperatura de spalre, durata si consum la Whirlpool ADP 301 IX:

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului pentru incarcari cu grad mediu de murdarie. Cum e deja un „standard” pentru aceste tipuri de programe, si in acest caz se va spala la temepratura de 50°C. Durata totala este de 3 ore, si are un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica.
Intensiv: pentru vase, oale murdare si farfurii cu murdarie uscata. Ciclul de spalare se efectueaza cu apa la temperatura de 65°C, avand un consum total de 14 litri. Deoarece se spala la temperatura inalta, consumul energetic este mare, respectiv 1.3 kwh. Pentru a obtine rezultate bune, durata totala a programului este d e150 de minute.
Normal: spala la 55°C, si o durata totala de 2 ore, fiind idel pentru spalarile zilnice, cu rest recent de mancare. Are un consum de 13.5 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Pahare: sau delicat, spalare la doar 45°C si presiune scazuta, ideal pentru paharele si cristalele delicate.
Rapid: spalare la 50°C cu o durata totala de 25 de minute, evident fara ciclu de uscare.
Prespalare: chiar daca e un model de doar 10 seturi, si in acest caz este bun sa avem acest program. Foloseste 4 litri de apa in cei 10 minute de functionare.

Programele de spalare sunt suficiente pentru un model din aceasta categorie si acest pret, dar pe langa acestia extra-optiunile oferite de Whirlpool ADP 301 IX fac diferenta majora fata de competitorii sai:
Incarcare la jumate: daca masina nu e plina, folosind acesta optiune, se va folosi mai putina apa deci si energie electrica, durata si temperatura programleor de spalare ramanand neschimbate. Este interesant faptul ca si la programul de prespalare se poate selecta aceasta optiune.
Igienizare: o igienizare la temperaturi inalte la sfarsitul programelor, insa ori am facut ceva gresit, ori numai in programul Eco se poate folosi acesta.
Tablete: masina va regla consumul de sare si agent de clatire cand folosim aceste tipuri de detergenti
Child lock: se blocheaza panoul de comanda, pentru a nu putea fi modificat de catre copii
Programare intarziata: putem programa orice program ca sa inceapa ma tarziu, asta in intervalul a 30 de minuet si 24 de ore.

La Whirlpool ADP 301 IX se vede si pe exterior ca e model nou, mai ales la panoul de comanda, care arata foarte bine. Este prezent si un mini afisaj electronic, pe care apar diferite informatii precum: timpul ramas din program, programul selectat, si extra optiuni.

Pentru pretul actual (poate e mai redus acum) Whirlpool ADP 301 IX poate fi o alegere buna pentru multi.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

5 Responses to Whirlpool ADP 301 IX de 10 seturi

 1. Oliver says:

  Buna am o masina de spălat vase Whirlpool ADP 301xi și la orice program spăl nu se deschide capacul de la pastilele detergent și rămân întregi la finalul programului chiar dacă spăl și 2-3 ore…din ce cauza se poate întâmpla asta? Multumesc.

  • MSV says:

   Exista doua variante:
   – mecanism defect. Rulati un program scurt (puteti porni aparatul chiar si gol) cu capacul inchis, dar fara detergent! Daca la terminarea programului capacul e inchis, Sunati un service.
   – pastila prea mare, bloceaza mecanismul. La multe modele de MSV pastila e prea mare, capacul nu se deschide. Incercati acesta, care e la fel de bun, dar mai micut.

 2. Alexandra says:

  Eu am altă problemă. Selectez programul eco și în loc de 3 ore, îmi arată pe afișaj 2 minute după care se oprește. Selectez iar programul și tot 2 minute îmi apare când pornesc… Aveți idee care este cauza?

 3. Maria Cristina Dat says:

  Buna as dori sa stiu daca se poate reduce timpul unui program.Ma refer ca as vrea sa pot seta un de 30-40 min.Se poate programa asa?Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *