Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool ADP 6332WH cu 5 programe de spalare

Whirlpool ADP 6332WH cu 5 programe de spalare
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 6332WH este un model independent, cu o capacitate de 12 seturi, si 5 programe de spalare. Este un model foarte simplu, fara tehnologii avansate si alte minunatii, oferind doar doua functii suplimentare, si cam atat.
Evident, si pretul acestui model de obicei este una mica, dar nu intodeauna.

 

 

CATEVA REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Cele 5 programe de spalare la Whirlpool ADP 6332WH alaturi de durata, consum si temperatura de spalare:

Intensiv: pentru rest ridicat de murdarie, splare la presiune si temperatura ridicata. Se va spala la 65°C, si va folosi 14 litri de apa si 1.6 kWh de energie electrica.
Eo: asa numitul program economic, pentru rest normal de murdarie, al carui consum este luat in considerare la obtinerea eficientei energetice. Se va spala la 50°C, va consuma 12 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica. Durata programului este de 150 de minute, insa la alte marci de obicei este mult mai mare.
Rapid: o spalare scurta de 30 de minute, cu spalare la 45°C. Evident, este recomandat pentru nivel scazut de murdarie, unde nu avem nevoie de uscare. Programul va consuma 11 litri de apa si 0.8 kWh de enegie electrica.
Fragil: pentru pahare, cesti, articole putin murdare, si sensibile la temperaturi si presiuni inalte. In ciclul de spalare temperatura apei va fi de doar 40°C, dar si in cilcul de clatire finala temperatura nu va fi foarte inalta, pentru a ocroti articolele, si din aceasta cauza uscarea nu va fi cea mai buna. Programul ruleaza timp de 100 de minute, si consuma 10 litri de apa si 0.85 kwh de energie.
Prespalare: simpla prespalare cu 4 litri de apa timp de 14 minute. Deoarece apa nu e incalzita, consumul energetic e de doar 0.03 kWh. Il puteti folosi inaintea unui program normal, ca un ajutor pentru acesta, sau seara, pentru a preveni uscarea resturilor, si de a preveni aparitia mirosului din aparat.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Whirlpool ADP 6332WH mai are doua butoane pentru :
Tablete multifucntionale: daca folosim detergent de acest tip, trebuie reglat clatirea, pentru a obtine o uscare perfecta, fata de detergentul clasic, tip preaf.
Programare intarziata: avem trei valori predefinite de 2-4-8 ore.

Si cam atat despre acest model destul de simplu, insa cu cele mai des folosite programe. Daca este la o reducere considerabila, atunci merita pentru cei care vor un model simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *