Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool AND 408 Profesional pentru hoteluri si restaurante

Whirlpool AND 408 Profesional pentru hoteluri si restaurante
4 (80%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase din categoria profesionala Whirlpool AND 408 este dedicat exclusiv restaurantelor si hotelurilor deci horeca, in niciun caz pentru persoane fizice pentru folosirea casnica. Seria profesionala Whirlpool la masinile de spalat vase este total diferita de cele casnice, caci in cele mai multe cazuri este vorba despre o masina uriasa, cu capacitate mai mare, si un program de spalare.
Aceste modele desi au un singur program, spala extraordinar de repede, caci durata programului este de doar 120 de secunde! Da, secunde, si nu minute!!!

Whirlpool AND 408 este un model cu o capacitate de 26 de litri (deci nu mai vorbim de seturi), valoare cu care este un model mijlociu.
Echipat standar, ea vine cu trei cosuri, unul normal pentru farfurii, unul universal, si una pentru tacamuri. Probabil trebuia sa specific mai repede, faptul ca aceste tipuri de aparate profesionale trebuie alimentate deja trifazic, deci nici vorba de 220V, numai elementul de incalzire al boilerului are o putere de 4.5 kW.
Temperatura apei de admisie si ea este recomandat sa fie de 50-60°C.
Whirlpool AND 408 este facut ca sa spele mai tot timpul, nu se va strica, apa este incalzita foarte repede, caci rezervorul are capacitate foarte mare de 26 de litri, si la o spalare va folosi doar 2.5 litri de apa. Avand un singur program, poate fi utilizat de orice ajutor din bucatarie, chiar daca a fost angajat in ziua precedenta.
Este impresionant faptul ca la o spalare, care are o durata de 120 de minute, se va consuma doar 2.5 litri de apa.

 

VEZI AICI PRETUL ACESTUI MODEL

Dimensiunile aparatului: 585 mm in latime, 610 mm in adancime si 825 mm in inaltime.
Toate masinile de spalat vase profesionale Whirlpool sunt fabricate in Europa, deci nu sunt chinezarii ieftine, si facute numai sa arate bine, ci pentru a fi folosite des, fara opriri intre spalari (numai pentru incarcare si descarcare).

Pretul poate parea un pic mare (sunt si modele pentru uz casnic care au un pret aproape la fel de mare), insa aici vorbim de restaurante, unde se va folsi intensiv, si oricum investitia se va amortiza intr-un timp foarte scurt.

Salvează

6 Responses to Whirlpool AND 408 Profesional pentru hoteluri si restaurante

 1. Cacoveanu Alexandru says:

  Nu am gasit nicaieri un manual in limba romana ,as dori un manual al modelului ADN 409 cu pompa de evacuare,daca nu e bun si cel pentru ADN 408.

 2. DANIELA PATLAGICA says:

  va rog sa-mi trimiteti manualul cu modul de folosire a masinii de spalat whirpool
  ADN 408 cod 8854440801000 deoarece masina achizitionata de mine nu a avut instructiuni si cred ca are o defectiune la pompa de evacuare a apei reziduale.

 3. Monica says:

  Va rog din suflet sa ma ajutati cu instructiuni de folosire a masinii de spalat whirpool adn 408 deoarece nu stim unde se pune detergentul. Nu avem instructiuni de folosire. Multumesc! Eventual un manual in limba romana ne-ar ajuta foarte mult.

 4. Bahnean paul says:

  Am cumpărat și eu aceasta mașina și nici eu nu am găsit unde sa lin detergentul. In manualul in limba engleza scrie se 2 furtunuri. Eu am doar unul transparent.

 5. Roxa says:

  A gasit cineva instructiunile in limbs Romana sau engleza? Tb sa o instalez si nu stiu cum.

 6. socol trandafir says:

  as dori chema electrica la masina wirlpool adn408 masina am luato de ocazie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *