Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WBC 3B1 B sau mai bine zis WBC 3B19 B

Whirlpool WBC 3B1 B sau mai bine zis WBC 3B19 B
3 (60%) 17 votes

whirlpool-wbc-3b1-bDaca ati ajuns pe aceasta pagina, mai mult ca sigur cautati detalii despre modelul Whirlpool WBC 3B1 B, si nu prea ati gasit pana acum, asta deoarece acest model nici nu exista, din greseala asa a aparut pe mai multe site-uri care comercializeaza electrocasnice. Modelul se numeste WBC 3B19 B, si este unul semi-incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, 5 programe, si extra-optiuni folositoare precum incarcarea la jumate sau clatire dezinfectanta. La capitolul eficienta energetica nu sta foarte bine, este clasat ca si A+ insa la un model destul de ieftin nu gasesti eficienta energetica de A+++.

ALTE DETALII SI OPINII POT APAREA SI AICI

 

Cele 5 programe de spalare alaturi de consum si durata la WBC 3B19 B ( WBC 3B1 B ):

Eco: spalarea la 50°C pe o durata de 190 de minute, pentru un consum redus de energie si apa. In total se va consuma 11 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica.
Intensiv: spalare la 65°C, ideal pentru vase, oale, cratite murdare, caci temperatura inalta si cantitatea mare de apa va reusi sa curete si pe acestia. Programul are o durata de 150 minute, timp in care consuma 16.5 litri de apa si 1.65 kWh de energie.
Normal: il putem numi si zilnic, caci se spala la 55°C, timp de doua ore, si in cele mai multe cazuri (daca nu avem rest uscat de murdarie) va avea rezultate bune. In total consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh de energie
Scurt: programul de 30 de minute, si consum de 8.5 litri de apa. Deoarece nu are ciclu de uscare nu prea sunt folosite acesti tipuri de programe (valabil si la alte marci )
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa la temperatura de admisie timp de 10 minute. Este interesant faptul ca si la acest program putem selecta extra-optiunea de incarcare la jumate.

La programele de baza WBC 3B1 9 B are cele de baza, insa la extra-optiuni ofera mai mult decat m-am asteptat.
Incarcarea la jumate ne va fi folositor in cele mai multe cazuri, caci nu mai asteptam ca masina sa fie plina (sa se usuce si mai mult resturile), alegem aceasta optiune, si vom obtine aceasi rezultate ca si cu programul normal, insa vom reduce semnificativ consumul de apa si de energie.
Clatire de igienizare: la ultima faza de clatire temperatura apei va fi si ma ridicata, asta pentru o igienizare buna. Evident consumul energetic al programului va fi mai mare, daca folosim aceasta optiune
Tablete multifunctionale: daca se folosesc detergenti de acest tip, masina va regla programul pentru a obtine rezultate bune.
Totodata dispune si de programare intarziata in intervalul a 0.5-24 de ore, si sa nu uit nici de siguranta acces copii!

Si deoarece este semi-incorporabil se vede intodeauna programul selectat, timpul ramas de spalare, extra-optiunile selectate si eventual erorile aparute. Whirlpool WBC 3B1 B sau mai bine zis Whirlpool WBC 3B19 B poate fi o achizitie reusita caci de cele mai multe ori se gaseste la super pret.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *