Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WFC 3C26 cu 8 programe si senzor de turbiditate

Whirlpool WFC 3C26 cu 8 programe si senzor de turbiditate
3.3 (66.67%) 6 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WFC 3C26 nu este un model chiar ieftin, insa deoarece vorbim despre un model cu o capacitate de 14 seturi, cu 8 programe de spalare, eficienta energetica ridicata de A++ (consuma 9 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica in programul Eco), extra-optiuni precum incarcare la jumate, sau igienizare, dar si program automat, care se bazeaza pe senzori; pretul este unul foarte corect!

 

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

Cele 8 programe de spalare alaturi de durata si consum la Whirlpool WFC 3C26:

Eco: deoarece este un model care are o eficienta energetica A++, stim ca consumul este unul mic. Se va spala la 50°C, cu o durata torala de 190 de minute, insa va consuma doar 9 litri de apa si 0.93 kWh.
6th Sense: programul cu senzori, pe care la alti producatori il regasim ca si Auto. Masina va detecta nivelul de murdarie, si va regla temperatura de spalare intre 50 si 60°C, durata in intervalul de 85-180 de minute. Si cantitatea de apa folosita va varia mult, intre 7 si 14 litri. Deci si consumul energetic va varia foarte mult, in intervalul a 0.9-1.4 kWh.
Intensiv: cel mai mare consumator de energie electrica, respectiv 1.5 kWh, caci spalarea se efectueaza la 65°C. Acest program este ideal pentru incarcari gu grad ridicat de murdarie sau murdarie uscata. Are o durata de 170 de minute, si un consum de 14 litri de apa.
Zilnic: o spalare la 50°C, cu o durata totala de 90 de minute, ideal pentru spalari imediat dupa folosirea articolelor. Are un consum de 12 litri de apa si 1.15 kwh de nergie electrica.
De noapte: este un fel de program Eco, la care presiunea apei este mai scazuta. Astfel si zgomotul va fi mult mai mic, deci ideal pentru spalari in timpul noptii, sau cand avem musafiri etc.. Deoarece spala la 50°C si cu o presiune scazuta, durat va fi de 210 minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Scurt: un programel de doar 30 de minute, cu spalare la 50°C. consuma doar 9 litri de apa si 0.5 kWh.
Pahare: o spalare delicata la 45°C, ideal cand avem multe pahare, portelanuri cu grad mic de murdarie, si care sunt sensibile la temperaturi inalte. Are o durata de 100 de minute si consuma 11 litri de apa si 1.1 kWh de energie electrica. In comparatie cu alti producatori, durata acestui program este destul de lung, deci o spalare mai eficienta.
Prespalare: programelul atat de important pentru o masina de spalat vase cu capacitate mare, caci putem preveni cu acest program uscarea resturilor de mancare, sau il putem volosi si ca inmuiere. Are o durata de 12 minute, si un consum de 4.5 litri de apa, si deoarece nu incalzeste apa,consumul energetic este de doar 0.01 kWh.

Nu numai programele de spalre sunt importante la o msv, ci si extra-optiunile, care se vor folosi in diferite cazuri. La Whirlpool WFC 3C26 putem alege intre:
MultiZone: sau incarcare la jumate in stilul Whirlpool. La acest producator cu aceasta optiune alegem cosul in care dorim sa efectueze masina spalarea. Deci alegem intre cosul inferior sau cel superior. Evident consumul de apa si curent scade semnificativ.
Igienizare: o igienizare la sfarsitul programelor de spalare la temperaturi ridicate. De obicei cautat de cei care au bebelusi sau copii mici. Folosind aceasta optiune, consumul energetic creste.
Tab: sau tablete multifunctioanele, pentru cei care prefera aceste tipuri de detergenti.
Programare intarziata: daca dorim ca programul sa inceapa mai tarziu, avem optiunea de a alege din intervalul de 30 de minute – 24 de ore. Pana acum nu am vazut la alt model optiunea de intarziare cu 30 de minute, fiind o noutate pentru minte.
Blocare acces copii: blocarea butoanelor.

Whirlpool WFC 3C26 are si un afisaj mic, pe care vom vedea timpul ramas de spalare, si eventualele erori aparute. Daca doriti sa-l racordati la apa calda, se poate, pana la o temperatura de 60°C. Cu siguranta nu este cel mai ieftin model, insa vorbim de un model cu program cu senzori, 8 programe, consum destul de scazut de energie, etc…

ALTE PARERI SI OPINII POT SA APARA SI AICI

 

 

2 Responses to Whirlpool WFC 3C26 cu 8 programe si senzor de turbiditate

  1. Pingback: Whirlpool WFC3C26P cu opt programe si optiunile Multizone si PowerClean | Masina de spalat vase

  2. Alina says:

    Dețin acest model de mac și sunt ff incantata.msuntem 5membri in familie și ne este de maree ajutor. Nu mai stau toată ziua sa spăl vase!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *