Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WFC3C26P cu opt programe si optiunile Multizone si PowerClean

Whirlpool WFC3C26P cu opt programe si optiunile Multizone si PowerClean
3 (60.65%) 31 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26P chiar daca este foarte apropiat de modelul care arata la fel, si ii lipseste doar litera P de la sfarsit, acest „mic detaliu” poate insemna mult pentru unii. P-ul in plus inseamna faptul ca are PowerZone, adica zona acea din cosul inferior care poate fi spalat cu mai multe jeturi si la o presiune foarte mare, fiind foarte folositor cand dorim ca vasul, oale deosebit de murdara sa fie curatat foarte bine, insa si articolele mai sensibile sa ramana „intacte”. Vorbim de un model independent, cu opt programe de spalar,e printre care vom regasi si cea cu senzori, si doarece are o eficienta energetica destul de buna de A++, inca mai este la un pret accesibil.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Whirlpool WFC3C26P:

Eco. Programul ecologic, sau cel mai eficient din punct de vedere al consumului energetic, fiind si cel care este luat in considerare la obtinerea eficientei energetice. Acest model cu consumul de 9 litri de apa si un consum energetic de 0.93 kWh a obtinut eficienta energetica de A++. In rest e programul tipic eco, cu spalare la 50°C, si un timp lung de rulare.
6th Sense. Asa se numeste la Whirlpool programele Auto. Acesta va spala la temperaturi cuprinse intre 50-60°C, si va consuma intre 7 si 14 litri, si va avea un consum energetic de 0.9-1.4 kWh. Valorile se modifica conform nivelului de murdarie detectata de senzorul de turbiditate. Si durata programului se poate modifica destul de mult, asta in intervalul a 85-180 de minute.
Intensiv. Spalarea la 65°C, pentru a reusi sa obtina rezultate excelente in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, murdarie uscata. Deoarece spala la o temperatura ridicata, si consumul e mare, de 14 litri, respectiv 1.5 kwh de energie electrica.
Zilnic. o spalare la 50°C, cu o durata totala de 90 de minute, ideal pentru spalari imediat dupa folosirea articolelor. Are un consum de 12 litri de apa si 1.15 kwh de nergie electrica.
De noapte. este un fel de program Eco, la care presiunea apei este mai scazuta. Astfel si zgomotul la Whirlpool WFC3C26P va fi mult mai mic, deci ideal pentru spalari in timpul noptii, sau cand avem musafiri etc.. Deoarece spala la 50°C si cu o presiune scazuta, durat va fi de 210 minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Scurt. un programel de doar 30 de minute, cu spalare la 50°C. Consuma doar 9 litri de apa si 0.5 kWh. Insa asa cum e normal la aceste programe, ea nu are ciclu de uscare.
Pahare. Programul delicat cu spalare la 45°C, pentru articole sensibile, si care prezinta rest de murdarie in cantitate mica.
Prespalare. Un ciclu de prespalare timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI ACICI

Extra-optiuni la Whirlpool WFC3C26P :

Multizone – sau optiunea de incarcare la jumate. insa tipic mod Whirlpool. Acesta se activeaza prin alegerea cosului incarcat, sau mai bine zis pe care cos vrem sa se efectueze spalare.
PowerClean – optiunea cu care difera de la modelul Whirlpool WFC 3C26. Are deci acea zona in zona inferioara a aparatului, care va spala cu jeturi aditionale si cu o presiune ridicata. Astfel si articolele foarte murdare asezate deasupra acelei zone vor fi spalate eficient, dar si articolele „normale” din cosul inferior vor fi ocrotite de presiunea inalta.
Pastile – cand se folosesc aceste tipuri de agenti de curatare, se va eficientiza procesul de clatire.

Nu e chiar extra-optiune, insa Whirlpool WFC3C26P dispune si de pornire programabila in intervalul a 1-24 de ore, sau blocare taste.
Fiind cu aproximativ 200 de lei mai scump decat aceasi model, insa vara zona intensiva, depinde de Dvs, care model este mai pe placul Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *