Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WIO 3T321 cu 10 programe si 5 extra optiuni

Whirlpool WIO 3T321 cu 10 programe si 5 extra optiuni
2.9 (58.1%) 21 votes

whirlpool-wio-3t321Whirlpool WIO 3T321 este un model complet incorporabil, cu capacitate mare, de 14 seturi si totusi o eficienta energetica ridicata de A++, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de doar 9 litri de apa si 0.93 kWh de nergie electrica. Insa nu doar aceste aspecte trebuie luate in seama cand vrem sa achizitionam o masina de spalat vase! Cele 10 programe de spalare alaturi de numarul mare de extra-optiuni fac din acest model demn de luat in seama.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Cele 10 programe de spalare alaturi de consum si durata la Whirlpool WIO 3T321 :

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, si clasa de eficienta energetica este dat de acest program. Pentru a avea un consum mic, se va spala la 50°C (ceva tipic pentru programele Eco), pe o lunga perioada de timp, ca rezultatele spalalrii la incarcari cu murdarie normala sa fie bune. Programul are o durata totala de 190 minute, cu un consum de 9 litri de apa si 0.93 kWh de energie.
6th Sense: programul al corui consum, durata si temperatura de spalare este reglat de senzorii care vor determina nivelul de murdarie, si cantitatea incarcata. Astfel programul va spala la temperaturi intre 40-50°C, c o durata intre 85-180 minute. Consumul de apa va varia intre 7 si 14 litri, si cel energetic intre 0.9 si 1.43 kWh.
Intensiv: programul cel mai eficint pentru vase si oale murdare, sau cu murdarie uscata, caci se va spala la 65°C, cu presiune mare. Durata programului ese de 170 minute, cu un consum mare de apa si energie. Astfel 14 litri de apa si 1.5 kWh de energie consumati.
Zilnic: pentru spalari zilnice, la temperatura de 50°C. Are un consum de 12 litri de apa si 1.15 kWh de energie pe cei 90 de minute.
Silentios: pentru a fi foarte silentios, se va spala la o presiune mica. Si deoarece se spala la 50°C, durata programului este foarte mare, de 210 minute. Insa pe aceasta perioada lunga de timp va consuma doar 1.15 kWh de energie si 15 litri de apa.
Scurt: programul scurt de 30 de minute, cu spalare la 50°C. Ca si la orice program scurt, si in acest caz lipseste ciclul de uscare.
Pahare: o spaalre delicata, ideal pentru pahare si portelanuri, caci se va spala la doar 45°C. Durata totala va fi 100 de minute, cu un consum de 11.5 litri de apa si 1.3 kWh de energie.
Prespalare: simpla prespalare timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa.
Sterilizare: o spalare la 65°C, si o clatire tot la temperaturi inalte. Durata programului este de 100 minute, cu un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Autocuratare: program special pentru curatarea masinii cu detergent special pentru acest scop. Nu incarcati nimic in masina de spalat vase!

Si daca Whirlpool WIO 3T321 are destule programe de spalare, are si 5 extra-optiuni:
Incarcare la jumate: specific producatorului, se poate alege cosul in care vrem spalarea, adica cosul inferior sau cel superior.
Power Clean: vasele din cosul inferior vor fi spalate la o presiune mare, in timp ce cele din cosul inferior la o presiune normala
Tablete: daca folosim tablete multifunctionale de tip 3in1 4in1 etc..
Turbo: puetm scurta timpul total al programului, deoaerce va fi crescut presiunea apei si temepratura apei
Programare intarziata: putem programa inceperea programului de spalare in intervalul de 1-12 ore.

Totodata terminarea programului este semnalat printr-un semnal acustic.

 

ALTE DETALII TEHNICE APAR SI ACI

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *