Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WRIC 3C26 cu 8 programe de spalare si eficienta energetica buna

Whirlpool WRIC 3C26 cu 8 programe de spalare si eficienta energetica buna
3.6 (71.67%) 24 vote[s]

whirlpool-wric-3c26Masina de spalat vase Whirlpool WRIC 3C26 este un model complet incorporabil cu 8 programe de spalare si cateva extra-optiuni care ne vor ajuta la obtinerea rezultatelor dorite. Desi are o capacitate de incarcare mare, de 14 seturi, reuseste sa fi si destul de economic, caci in programul Eco consuma doar 9 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica. Insa acest consum poate fi si mai mic in programul 6th Sense, care cu ajutorul senzorilor va regla consumul de apa si curent dar si durata programului, conform murdariei detectate.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI CATEVA OPINII POT FI GASITE SI AICI

 

Cele 8 programe de spalare la Whirlpool WRIC 3C26 alaturi de consum si durata:

Eco: programul economic de care va spuneam, care spala la 50°C, insa o perioada lunga de timp, asta pentru a obtine rezultate bune. Durata totala al acestui program este de 190 de minute.
6th Sense: programul cu senzori, care detecteaza nivelul de murdarie si vor regla consumul si durata spalarii. Astfel poate avea intre 85 si 180 de minute, cu in consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.40 kwh de energie electrica.
Intensiv: program pentru vase si oale cu grad ridicat de murdarie, caci se spala la 65°C! Si deoarece si durata totala a programului este mare, respectiv 170 de minute, are un consum ridicat de apa si energie.
Zilnic: program pentru a folosi zilnic la nivel mediu de murdarie, o spalare la 50°C, cu o durata d e90 de minute. Va cosnuma 12 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Overnight: un program silentios cu spalare la 50°C. Pentru ca WRIC 3C26 sa fie cat mai silentios, presiunea apei este scazuta, si din aceasta cauza timpul total al programului este mare, de 210 minute. Are nevoie de 15 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Scurt: program de doar 30 de minute, cu spalare la 50°C, si consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh de energie.
Cristale (Sensibil): un program pentru articolele sensibile la temperaturi inalte, deci o spalare la doar 45°C. Durata acestuia este de 100 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.1 kWh de energie electrica.
Prespalare: simpla prespalare timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa. Si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este nesemnificativ, de 0.01 kWh.

Whirlpool WRIC 3C26 are totodata si cateva extra-optiuni, care ne pot fi folositoare. Cel mai cautat dintre acestia e ZoneWash, un fel de incarcare la jumate, care reduce consumul de apa si energie, asta deoarece se face spalarea doar pe un singur cos selectat.
Tablete multifunctionale: deoarece din ce in ce mai des sunt folosite aceste tipuri de detergenti, WRIC 3C26 ofera aceasta optiune.
Programare intarziata: se poate amana incepera programului in intervalul a 1-12 ore.

Pe usa exista un mic afisaj electronic, care arata timpul de spalare si programul selectat, insa odata inchisa usa, acesta nu mai este vizibil (ceva tipic pentru masinile de spalat vase incorporabile).

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Salvează

3 Responses to Whirlpool WRIC 3C26 cu 8 programe de spalare si eficienta energetica buna

  1. Camelia says:

    Am cumparat acest tip de masina. Este cea mai proasta investitie. Nu incalzeste apa, lasa urme albe pe vase (banuiesc ca nu clateste), in multe cazuri nu dizolva complet detergentul. De multe ori se intampla sa pun de 5 ori acelasi set de vase la spalat in speranta ca va spala cu apa calda. O folosesc de 3 luni si pot numara pe degete de cate ori a spalat efectiv vasele. Cei de la service spun ca nu am tensiune suficienta in reteaua electrica ( peste 220V), e posibil dar am filmat masina cum NU a incalzit apa cand aparatul de masura arata ca am 236V in retea. Cand cumparati masina nu scrie nicaieri ca nu functioneaza sub 220V. Al 6-lea simt, consider ca este pur comercial, de cate ori l-am folosit a spalat la fel de prost ca si celelalte programe. Nu am auzit de alte persoane care au alte tipuri de masini de spalat vase sa intampine astfel de probleme.Prin urmare consumul de energie, apa si detergent nu se mai incadreaza la A++. Din punctul meu de vedere nu merita nici macar o stea.

  2. Ocatavian says:

    Eu am aceas problema,am cumpara-to in Augus,t si abia acum in Octombirie am incercat s-o folosesc,deorece acuma a fost gata mobila de bucatarie.Nu am reusit sa spal cu ea.Nu icalzeste apa,si nu foloseste detergentul.Isi face ciclul se opreste si vasele sunt ca la inceput.
    Va trebui sa chem pe cineva sa vada despre ce este vorba,este in garantie dar nu gasesc factura si certificatul de garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *