Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WSBC3M17X cu program 6th Sense

Whirlpool WSBC3M17X cu program 6th Sense
3.4 (67.69%) 13 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSBC3M17X chiar daca apare pe multe site-uri care comercializeaza acest model apare ca si un mode incorporabil, acesta este unul semi-incorporabil, adica o parte va rmaane vizibil din partea frontala!
Chiar daca nu are toate tehnologiile de ultima ora in componenta, dispunde de programul 6th Sense, adica acela care regleaza temperatura, consumul de apa si durata programului in conformitate cu nivelul de murdarie detectata. Pe langa acesta mai sunt prezente inca 5 programe, pe care le detaliem in cele ce urmeaza.

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de temperaturi, consum si durata acestora la Whirlpool WSBC3M17X de 10 seturi:

Eco – daca durata spalarii nu este o problema, atunci acesta este cel mai economic program pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Este spalarea tipica la 50°C, insa pentru ca aparatul sa poata obtine rezultate bune, are nevoie de 4 ore de functionare! In tot acest timp va consuma doar 9 litri de apa si are un consum energetic de 0.83 kWh. Cu aceste valori de consum, a primit clasa de A+ in cea ce priveste eficienta energetica.
6th Sense – programul care spala la temperaturi cuprinse intre 50 si 60°C, si regleaza atat durata ciclurilor de prespalre, spalare si clatire, alaturi de consumul de apa, confor nivelului de murdarie detectata. WSBC3M17X va consuma intre 7 si 14 litri de apa, si sa aiba un consum energetic cuprins intre 0.7 si 1.1 kwh. durata programului va fi ea foarte flexibila, deoarece poate ajunge pana la 3 ore, insa nu va fi mai scurt de 80 de minute.
Intensiv – pentru spalarea articolelor cu nivel ridicat de murdarie. Va fi cel mai mare consumator, deoarece se va spala la 65°C, insa acest lucru este absolut normal pentru un astfel de program. Furata programului este de 169 d eminute, timp in care se consuma 17 litri de apa, si va avea un consum energetic de 1.3 kWh.
Pahare – un program pentru articole sensibile la temperaturi inalte. Acesta va spala la doar 45°C, si va fi eficient in cazul incarcarilor cu rest minim de murdarie.
Scurt – un program de doar 30 de minute, cu spalare la 50°C, fara ciclu de uscare. Este recomandat doar pentru rest recent de murdarie si in cantitate mica.
Prespalare – o simpla prespalare, sau inmuiere timp de 10 minute, cu doar 4,5 litri de apa, si un consum nesemnificativ de energeie.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Whirlpool WSBC3M17X dispune si de urmatoarele optiuni si functii:

Multizone – chiar daca functioneaza un pic altfel ca la alti producatori, prezenta acestuia, care este aceasi cu incarcare la jumate este importanta. Tipic acestui producator, putem selecto cosul pe care sa se efectueze spalarea. Incarcati articole numnai in cosul selectat. Durata programelor si temeperatura de spalare va fi acesi, insa cantitatea de apa consumata scade, deci si consumul energetic.
Tablete – este pentru cazul in care folositi detergent de acest tip. Se regleaza cilcul de prespalare (pentru o dizolvare buna a tabletei) cat si cea de clatire finala.
Pornite programabila – in intervalul a 1-12 ore, in trepte de cate o ora.

Fiind un model semi-incoporabil, WSBC3M17X afiseaza timpul ramas din spalare, sau pana la inceperea programului, si optiunile selectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *