Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WSBO3O34PFX de 10 seturi si eficeineta energetica maxima

Whirlpool WSBO3O34PFX de 10 seturi si eficeineta energetica maxima
3.5 (70%) 12 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSBO3O34PFX (denumirea lui corecta este WSBO 3O34 PF X) este un model semi-incorporabil, slim, cu o latime de doar 45 de cm, si desi ai crede cand vezi pretul lui destul de mic ca este un mode oarecare, specificatiile tehnice sunt mult peste. Vorbim despre o eficienta energetica maxima de A+++, 7+1 programe dintre care poti alege, tava separata pentru tacamuri, si extra-optiuni precum Power Clean, Multizone, Clatire igienizata. Totodata, deoarece este semi-incorporabil, din punctul meu de vedere mult arata mult mai bine decat unul incorporabil.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de temperaturile de spalare, durata acestora, si consumurile aferente la Whirlpool WSBO3O34PFX :

Eco – este programul standard, cel mai eficient din punct de vedere al consumul combinat de energie electrica si apa. Spala la 50°C, si va consuma doar 9 litri de apa, iar consumul energetic va fi de 0.66 kWh, insa dutrata totala a programului estre destul de mare, de 220 de minute. Aproape la toate marcile, programele Eco ruleaza foarte mult, pentru a avea o eficienta energetica cat mai buna, caci la asta se uita oamenii, si nu la toate programele si optiunile care ofera o masina de spalat vase.
6th Sense – programul automat, care detecteaza gradul de murdarie si cantitatea articolelor din parat, si regleaza temperatura de spalare intre 50-60°C, durata totala a programului intre 80 si 180 de minute, in conformitate cu acesta. Consumul de apa va fi intre 7 si 14 litri, deci si un consum energetic variabil, intre 0.7 si 1.1 kWh.
Intensiv – Whirlpool WSBO3O34PFX spala la 65°C si la o presiune ridicata, pentru a reusi o performanta ridicata si in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie. De fapt este chiar pentru vase, oale si tigai cu murdarie multa, chiar si uscata. In cele 160 de minute va consuma nu mai putin de 17 litri de apa, si are va avea un consum energetic de 1.3 kWh.
Zilnic – pentru spalarile zilnice, cu rest recent de murdarie, in cantitate medie. Programul ruleaza doar 80 de minute, insa are si ciclu de uscare!
Pahare – programul delicat, la temperatura de 45°C si la o presiune scazuta.
Rapid 30` – programul scurt, de 30 de minute, care spaal la 50°C, si nu are ciclu de uscare. Consuma 9 litri de apa, si are un consum energetic de doar 0.5 kWh.
Prespalare – o prespalare timp de 10 minute, cu 4.5 litri de apa. Puteti sa-l folositi oricand, pentru a ajuta un program normal de spalare, sau pur si simplu pentru a preveni uscarea resturilor de pe farfurii, cand in aceasi zi nu va fi rulat un program de spalare.
Autocuratare – este doar pentru curatarea aparatului, la o temperatura de 65°C, folosind detergent special pentru acest scop

 

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

 

La fel de importante la o masina de spalat vase sunt si asa zisele extra-optiuni, sau alte setari disponibile. La Whirlpool WSBO3O34PFX vorbim despre :

Multizone – spalare doar pe un singur cos, astfel se reduce considerabil consumul de apa si energie.
PowerClean – datorita jeturilor cu putere suplimentara, aceasta optiune ofera o spalare mai intensiva si mai puternica in cosul inferior, intr-o anumita zona. Aceasta optiune este recomandata pentru spalarea oalelor si a cratitelor.
Clatire Igienizata – este o igienizare a vaselor spalate, care de fapt creste temperatura apei in ultimul ciclu de clatire. Consumul energetic creste.
Intarziere – pornire programabila in trepte de 30 de minute, pana la 4 ore, in trepte de 1 ora, pana la 12 ore, si in trepte de 4 ore, cand este peste aceasta valoare.
Tablete – se optimizeaza programul, pentru a atinge performantele necesare.

Deoarece este un model semiincorporabil, optiunea de blocare taste este si ea disponibila. Totodata, din fabrica este deja setat si NaturalDry, adica WSBO3O34PFX isi deschide usa la terminarea programului, pentru ca aburul sa iasa, si sa se obtina o uscare rapida.

Programe suficiente, optiuni folositoare, afisare informatii esentiale, si un consum energetic mic, toate astea le regasiti la Whirlpool WSBO3O34PFX.

PARERI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *