Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WSFC 3M17 X de 10 seturi si un look exceptional

Whirlpool WSFC 3M17 X de 10 seturi si un look exceptional
4.4 (88%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X este un model independent cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi, 6 programe de spalare, si cateva extra-optiuni, precum selectarea cosului pe care sa se efectueze spalare – incarcare la jumate de tip Whirlpool.

Vom regasi la acest model si programul 6th sense (Auto la alti producatori), care va regla temperatura apei in ciclul de spalare, dar si consumul de apa, si energie.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Whirlpool WSFC 3M17 X :

Eco – programul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de energie, cand este vorba despre o spalare pentru rest normal de murdarie. Este un program foarte lung, de 4 ore, timp in care consuma 9 litri de apa si are un consum energetic de 0.83 kWh . Cu aceste valori obtine insa doar clasa de A+ in cea ce priveste eficienta energetica.
6th Sense – Tehnologia Al 6-lea Simt cu efect complet de spalare, pentru toate tipurile de murdarie. Senzorul reactioneaza si selecteaza diferite cicluri de program, in functie de cat de murdare sunt farfuriile, optimizand consumul de energie, de apa si de timp. Temperatura de spalare va fi intre 50 si 60°C, durata programului intre 80 si 180 de minute, cu un consum de apa cuprins intre 7 si 14 litri, iar cel energetic undeva intre 0.7 si 1.1 kWh. Nu este la fel de flexibil ca programele Auto de la Bosch, insa rezultatele sunt destul de bune.
Intenisv – spalare la 65°C, pentru ca articolele foarte murdare sa fie curate la terminare programului. Programul ruleaza timp de 1609 de minute, iar in tot acest timp va consuma nu mai putin de 17 litri de apa si are un consum energetic de 1.3 kWh. Insa programele Intensive la orice producator sunt mari consumatoari, deci nu e ceva anormal.
Cristale – Whirlpool WSFC 3M17 X are si un program cu spalare la o temperatura de doar 45°C, si care prezinta rest scazut de energie. Programul ruleaza timp de 100 de minute, si consuma doar 12 litri de apa si 1.0 kWh d eenergie electrica
Rapid – un mini program de 30 de minute, si spalare la 50°C. Deoarece nu are ciclu de uscare, nu va fi prea des folosit, insa programele asa de scurte nu au ciclu de uscare.
Prespalare – o prespalare timp de 10 minute, cu 4.5 litri de apa.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA AICI

 

Daca Whirlpool WSFC 3M17 X inca nu v-a impresionat, iata si extra-optiunile care se pot folosi alaturi de programele de spalare:

Multizone – spalare pe un singur cos, selectabil. AStfel se reduce cantitatea de apa folosita, deci si un consum energetic mai mic. Este un fel de incarcare la jumate, de tip Whirlpool.
Clatire Igienizata – va creste temperatura in cadrul clatirii finale, si va adauga un ciclu de spalare cu actiune antibacteriana. Consumul de energie creste considerabil 🙂
Intarziere – adica pornire programabila, in intervalul a 30 de minute -> 24 de ore. Pana la 4 ore se poate selecta in pasi de 30 de miunte, intre 4 ore si 12 ore in pasi de 1 ora, iar intre 12 si 24 ore in pasi de 4 ore.
Tableta – pentru optimizarea performantelor cand se folosesc detergenti de acest tip (si din ce in ce mai utilizati sunt acestea).

Deoarece Whirlpool WSFC 3M17 X este un model independent, pe afisajul aparatului se va vedea permanent timpul ramas din programul care ruleaza. Cam astea au fost cele mai importante date tehnice la acest model.

One Response to Whirlpool WSFC 3M17 X de 10 seturi si un look exceptional

  1. Agudaru Mihaela says:

    Dezamagita!!!! Am cumparaturi produsul si nu a mers nici maar o prima spalare😠Cei din service nu raspund la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *