Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WSFE 2B19 programe si consumuri

Whirlpool WSFE 2B19 programe si consumuri
3 (60%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 este un model independent cu 5 programe de spalare, si cateva extra-optiuni, facand parte din categoria celor entry-level, in sensul ca nu au incorporate tehnologii bazate pe senzori, nu au o eficienta energetica ridicata, si nu ofera un numar foarte mare de programe.
Insa daca vreti 5 programe simple, si optiunea de incarcare la jumate la un model de 45 de cm latime, WSFE 2B19 daca e la o redeucere considerabila, poate fi ideal in casa Dvs.

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata si consumul acestora la Whirlpool WSFE 2B19:

Eco – programul lung 4 ore, care spala la 50°C pentru un consum energetic cat mai mic. Insa cu un consum de 0.83 kWh de energie electrica, obtine doar clasa de eficienta energetica de A+. Este ideal pentru spalarile zilnice, cu rest normal de murdarie, daca nu e problema timpul foarte lung de rulare.
Intensiv – chiar daca majoritatea producatorilor folosesc apa la 70°C in acest program, in cazul de fata este spalare la 65°C. Programul ruleaza timp de 150 de minute, consuma 15 litri de apa si aer un consum energetic de 1.3 kWh. Aceste valori nu sunt deloc mici pentru un model de 10 seturi.
Normal – Pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie. Ciclul de spalare se efectueaza la 55°C, si va consuma 15 litri de apa si are un consum de 1.3 kWh de energie electrica. Singura diferenta intre programul acesta si cel intensiv este temperatura de spalare, si consumurile.
Rapid 30 – un mini program, care va rula timp de 30 de minute, si spala la 50°C. Asa cum suntem obisnuiti cu programele foarte scurte, acestia nu au ciclu de uscare, deci nu prea este folosit de utilizatorii masinilor de spalat vase.
Prespalare – ideal de a folosi zilnic acest program, caci putem preveni uscarea resturilor, aparitia mirosului in parat, sau putem ajuta un program normal de spalare, daca consideram ca farfuriile, oaelel au rest prea ridicat de murdarie. Este o prespalare cu apa rece timp de 10 minute, cu un consum de doar 4.5 litri de apa.

Pe langa cele 6 programe de spalaer Whirlpool WSFE 2B19 dispune si de urmatoarele optiuni si functii:

Pornire programabila – sunt prezente trei valori predefinite dintre care se pot alege. Acestea sunt 2-4-8 ore .
Tablete – daca folosim acest tip de detergent.
Incarcare la jumate – selectabil la primele 5 programe disponibile, astfel puteti rula programul dorit chiar si cand aparatul are incarcat maxim 5 seturi. Durata programului si temperatura de spalare nu se schimba, insa consumul de apa si curent scade.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Whirlpool WSFE 2B19 este un model destul de simplu, ideal fara senzori si minunatii, insa poate exact asa ceva cautati si Dvs.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *