Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WSFO3O34PFX cu numar mare de programe si eficienta energetica ridicata

Whirlpool WSFO3O34PFX cu numar mare de programe si eficienta energetica ridicata
2.9 (58.18%) 11 vote[s]

Daca doriti o masina de spalat vase independenta cu o latime redusa, de 45 de cm, care sa aiba un numar suficient de programe de spalare, o eficienta energetica ridicata, si mai ales extra-optiuni folositoare, Whirlpool WSFO3O34PFX este una din cele mai bune modele care satisface cererile Dvs. Acesta are 7+1 programe de spalare, 5 optiuni si functii selectabile, are senzor de turbiditate, spalare separata pe fiecare cos in parte, PowerZone, si nu in ultimul rand o eficienta energetica maxima de A+++ .

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele disponibile la masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O34PFX (WSFO 3O34 PF X):

Eco – este programul ideal pentru rest normal de murdarie, si daca dorim un consum energetic cat mai mic. Acesta va spala la 50°C, si tot programul va rula timp de 220 de minute, insa va consuma doar 9 litri de apa si va avea un consum energetic de doar 0,66kWh! Cu aceste valori se obtine clasa de A+++ la eficienta energetica.
6th Sense – sau programul Auto, care detecteaza gradul de murdarie, si va seta temperatura de spalare intre 50 si 60 °C. Deoarece este ideal pentru orice tip de incarcare, acesta poate fi lung de 180 de minute, sau poate tine numai 80 de minute, poate consuma intre 7 si 14 litri de apa, si sa aiba un consum energetic cuprins intre 0,7 si 1,1 kWh. Masina va regla toate acestea, pentru a avea la sfarsit farfurii si vase perfect curate, indiferent de gradul de murdarie.
Intensiv – o spalare la presiune ridicata si la temperatura de 65°C, fiind ideal in cazul vaselor, oalelor, cratitelor si a farfuriilor foarte murdare, si care rezista la asemenea temperaturi. Programul va rula timp de 160 de minute, si va consuma 17 litri de apa, rezultatele obtinute fiind excelente. Consumul energetic nu este cum sa fie mic la un astfel de program, 1,3 kWh in cazul de fata.
Zilnic – pentru spalarile cu rest recent de murdarie. Programul ruleaza timp de 80 de minute, si consuma 10 litri de apa. Deoarece spala la 50 °C, rezultatele la Whirlpool WSFO3O34PFX in acest program sunt un pic mai slabe decat cele asteptate.
Kristal – adica o spalare delicata la 45°C pentru pahare. Programul va consuma 10 litri de apa in cele 100 de minute de rulare, si va avea un consum energetic de 1 kWh.
Scurt – o spalare scurta, de 30 de minute, si spalare la 50°C, fara uscare.
Prespalare – prespalare timp de 10 minute cu 4.5 litri de apa.
Autocuratare – special pentru a tine curat interiorul aparatului, o spalare la 65°C timp de 50 de minute .

Programele de spalare sunt suficiente si chiar bune la Whirlpool WSFO3O34PFX, poate ii lipseste un program scurt cu spalare la temperatura ridicata, insa si asa e foarte bine.

 

ALTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Pe langa programele de spalare la fel de importante sunt si asa numitele extra-optiuni sau functii:

Multi Zone – spalare pe nivele. Adica se va spala doar pe un singur nivel, care se poate selecta dupa preferintele Dvs. Este un fel de incarcare la jumate tip Whirlpool.
Sani Rinse – o clatire finala antibacteriana, cautat mai ales de cei cu bebelusi in familie, sau persoane cu alergii.
Power Clean – pe langa bratele stropitoare normale, WSFO3O34PFX are si o zona speciala PowerClean unde articolul primeste o extra-spalare la o presiune ridicata. Puneti aici articolul foarte murdar, si care rezista la presiuni ridicate al apei.
Tablete – cand folositi detergenti de acest tip
Pornire programabila – in intervalul a 1-24 de ore.

Deoarece WSFO3O34PFX este un model independent, vom vedea timpul ramas de spalare, programul care ruleaza, si toate informatiile aditionale care ne pot fi de folos sau nu 🙂 Daca se incadreaza in bugetul Dvs, acest model cu siguranta va fi ajutorul de nepretuit din bucataria Dvs.

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *