Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WSIC 3M17 de 10 seturi cu 6 programe

Whirlpool WSIC 3M17 de 10 seturi cu 6 programe
3.6 (71.76%) 17 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC 3M17 este un model complet incorporabil ingust, adica cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care ofera 6 programe de spalare, printre care regasim si cea de 6th Sense (adica cel cu autodetectarea murdariei). Totodata este disponibil si incarcarea la jumate, insa in stilul propriu al acestui producator, adica selectarea cosului pe care sa se efectueze spalarea.

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de consumul si durata acestora la Whirlpool WSIC 3M17:

Eco – daca durata spalarii nu este o problema, atunci acesta este cel mai economic program pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Este spalarea tipica la 50°C, insa pentru ca aparatul sa poata obtine rezultate bune, are nevoie de 4 ore de functionare! In tot acest timp va consuma doar 9 litri de apa si are un consum energetic de 0.83 kWh. Consumul poate parea mic, insa la un model de 10 seturi este doar de clasa A+
6th Sense – programul care spala la temperaturi cuprinse intre 50 si 60°C, si regleaza atat durata ciclurilor de prespalre si clatire, alaturi de consumul de apa, confor nivelului de murdarie detectata. Astfel, poate consuma intre 7 si 14 litri de apa, si sa aiba un consum energetic cuprins intre 0.7 si 1.1 kwh. durata programului va fi ea foarte flexibila, deoarece poate ajunge pana la 3 ore, insa nu va fi mai scurt de 80 de minute.
Intensiv – pentru spalarea articolelor cu nivel ridicat de murdarie. Va fi cel mai mare consumator, deoarece se va spala la 65°C, insa acest lucru este absolut normal pentru un astfel de program. Furata programului este de 169 de minute, timp in care se consuma 17 litri de apa, si va avea un consum energetic de 1.3 kWh.
Pahare – un program pentru articole sensibile la temperaturi inalte. Acesta va spala la doar 45°C, si va fi eficient in cazul incarcarilor cu rest minim de murdarie.
Scurt – un program de doar 30 de minute, cu spalre la 50°C, fara ciclu de uscare.
Prespalare – o simpla prespalare, sau inmuiere timp de 10 minute, cu o cantitate minima de apa, si un consum nesemnificativ de energeie.

 

ALTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Pe langa aceste programe de spalare,la Whirlpool WSIC 3M17 aveti posibilitatea de a adauga una din urmatoarele optiuni:

Multizone– asa numitul incarcare la jumate in stil Whirlpool, adaca prin selectarea cosului in care sa se efectueze spalarea. Folosind aceasta optiune, puteti porni un program si cand aparatul e pe jumatate plin, astfel evitati uscarea resturilor, sau pastrarea articolelor murdare mult timp in aparat.
Pornire programabila – selectabil in intervalul 1-12 ore.
Tab – daca folositi detergenti de tip 3in1, 4in1 etc… trebuie optimizat faza de clatire.

Cam atat despre Whirlpool WSIC 3M17, caci atat stie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *