Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Whirlpool WSIP4O33PFE cu 9 programe

Whirlpool WSIP4O33PFE cu 9 programe
3.1 (62.5%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Whirlpool WSIP4O33PFE este un model complet incorporabil cu o cpacitate de incarcare de 10 seturi (are tava separata pentru tacamuri), avand 9 programe de spalare, extra-optiuni precum MultiZone (incarcarea la jumate selectabila pe cele trei nivele) sau PowerClean – cu ajutorul caruia se spala si cratitele foarte murdare datorita jeturilor aditionale de mare presiune, si sa nu uitam nici faptul ca are lumina proiectata pe podea, pentru a sti cand aparatul a terminat programul.

 

VERIFICA OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata si consumul acestora la Whirlpool WSIP4O33PFE:

Eco – Programul tipic de spalare lunga la temperatura joasa (50°C), pentru a avea un consum energetic cat mai mic. In cazul de fata vorbim de un timp de rulare de 3 ore si 40 de minute, iar cosnumul de apa va fi de doar 9 litri, si consumul energetic de 0.66 kWh. Cu aceste valori se obtine clasa de eficienta energetica de A++, chiar daca aceste valori sunt cu aproximativ 105 mai mici fata de alte modele din tot aceasi categorie.
6th Sense – acel program care este bun in orice situatie, caci isi va regla cu ajutorul senzorilor consumul de apa, durata ciclurilor de prespalare, spalare si clatire, prntru a obtine rezultate excelente de fiecare data. De obicei aceste programe isi ating performanta maxima dupa circa 3-4 rulari ( trebuie rodat 🙂 ) Whirlpool WSIP4O33PFE va incalzi apa in ciclul de spalare intre 50 si 60°C, va regla durata programului intre 80 de minute si 180 de minute, consumul de apa va fi intre 7 si 14 litri, iar cel energetic intre 0.7 si 1.1 kWh. Totul depinde de cantitatea de murdarie detectata de senzorul de turbiditate.
Intensiv – programul care spala la 65°C, si la o presiune ridicata, pentru a spala eficient vasele si oalele cu grad ridicat de murdarie. Chiar daca ruleaza timp de doar 160 de minute, are un cosnum ridicat de 17 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica. Insa consumul mare de resurse este ceva normal la aceste tipuri de programe.
Zilnic – un program relativ scurt, de 80 de minute, cu spalare la 50°C, ideal pentru a fi folosit imediat dupa incarcarea aparatului cu articole cu grad redus de murdarie. Acest program desi este scurt, are ciclu de uscare. Va consuma 10 litri de apa si are un cosnum energetic de 1.1 kWh
Pahare – spalarea delicata, pentru articole cu rest minim de murdarie, cum ar fi pahare, cesti si cani, care sunt sensibile la temperaturi inalte. Se va spala la 45°C si la o presiune scazuta, avand un consum de 10 litri de apa si 1.1 kWh.
Rapid 30′ – o spalare scurta la WSIP 4O33 PFE, de doar 30 de minute, si la o temperatura de 50°C. Deoarece nu are ciclu de uscare, eu personal nu folosesc acest program, chiar daca consumul energetic e mic, de doar 0.5 kWh.
De noapte – este un fel de program eco, adica la 50°C, timp de 3 ore si 33 de minute, insa la o presiune mult mai scazuta, pentru a fi cat mai silentios. Ca sa reuseasca sa obtina rezultate bune, la incarcari cu rest normal de murdarie, are nevoie de 16.5 litri de apa, si consumul energetic va fi de 1 kWh.
Prespalare – un simplu cuclu de prespalare timp de 10 minute cu un consum de 4.5 litri de apa. Cu acesta putem preveni uscare resturilor de mancare, sau aparitia mirosului neplacut din aparat.
Auto-curatare – e doar pentru masina, adica acesta trebuie sa fie gol, pentru a curata interiorul filtrele si cosurile.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Pe langa programele de spalare, putem selecta si dintre asa zisele extra-optiuni pe care le are Whirlpool WSIP4O33PFE :

Multizone – este denumirea celor de la Whirlpool pentru incarcare la jumate. Insa acesta se face prin selectarea cosurilor sau a tavei de tacamuri. Daca nu aveti multe articole, incarcati numai un cos, si veti economisis apa si energie electrica.
Turbo – puteti reduce considerabil durata primelor trei programe de spalare, obtinand aceasi rezultate de spalare.
Pornire cu intarziere – pornirea programului poate fi amanata pentru o perioada de timp cuprinsa intre 30 de minute si 24 de ore.
Power Clean – sub raftul inferior exista o zona speciala care fa fi spalate cu ieturi aditionale la o presiune ridicata. La activarea acestei opriuni puteti pune o oala sau cratita murdara, pentru ca si acesta sa fie spalat bine, iar celelalte articole din cos sa fie spalate la presiunea normala a programului.
NaturalDry – usa masinii de spalat se va deschide la terminarea programelor, pentru a facilita uscarea articolelor.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Nu este vreo extra-optiune, insa Whirlpool WSIP4O33PFE are si proiectare pe pardoseala a starii aparatului! Deci, chiar daca este un model incorporabil, veti sti daca aparatul inca mai spala, sau a terminat acest proces. Daca doriti, se poate dezactiva aceasta functie.
Singura observatie la acest model ar fi faptul ca majoritatea programelor folosesc apa la 50°C, si faptul ca programul automat regleaza temperatura intre 50-60°C (putea fi un interval mult mai mare, pentru a fi unprogram ideal pentru mai multe tipuri de incarcari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *