Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

GS63314XS de 14 seturi

GS63314XS de 14 seturi
4.5 (90%) 2 votes

goronjeGS63314XSGS63314XS este unul dintre cele mai mari masini de spalat vase independente a producatorului de electrocasnice Goronje, acesta avand o capacitate de incarcare de 14 seturi, 8 programe de spalare, functii aditionale de care chiar avem nevoie, si o clasa de eficienta energetica de A+, totul intr-un invelis de Inox.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI OPINII

 

Cele 8 programe de spalare la Goronje GS63314XS :

Auto: programul care se bazeaza pe tehnologia de detectare a nivelului de murdarie, ideal pentru vasele murdare precum oale, tigai, vaserole si vase care au stat cu mancare uscata pe ele pentru o vreme. Este interesant faptul ca la ceilalti producatori si timpul de spalare varieaza, insa la Goronje, acesta este fix, de 150 de minute. Consumul de apa va varia intre 9 si 12 litri, iar cea de energie intre 0.8-1.2 kWh.
Intensiv: pentru vesela foarte murdara si oale norma murdare, cu murdarie uscata. Spalarea principala se efectueaza la 62°C, timpul total al programului fiind de 165 de minute. Deoarece se spala la temperaturi mari, consumul de energie va fi mare, respectiv 1.5kWh, alaturi de 17 litri de apa
Normal: pentru vesela normal murdara. 180 de minute, 14 litri de apa si 1.2 kWh de energie are nevoie.
Pahare: oentru incarcatura putin murdara, spalarea principala efectuandu-se cu apa la 42°C. Are nevoie de 115 minute, 13.5 litri de apa si 0.87 kwh de energie electrica.
Eco: programul care consuma doar 11 litri de apa, si deoarece spalarea principala se efectueaza la 50°C, are un consum redus de energie de 0.93 kWh
Rapid: un program scurt, pentr incarcatura putin murdara ce nu necesita uscare.
Clatire: pentru incarcatura putin murdara, ce nu necesita uscare excelenta. Are o durata de 60 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Prespalare: prespalare timp de 8 minute, cu 4 litri de apa.

GS63314XS are optiunea de programare intarziata intre 1 si 24 de ore, functia de incarcare la jumate, si totodata afiseaza timpul de spalare ramas.
Totodata un semnal luminos si sonor ne avertizeaza despre terminarea programului de spalare.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI PRET ACTUAL

Salvează

One Response to GS63314XS de 14 seturi

  1. vasilica says:

    incerc sa imi pastrez calmul pentru ca altfel as putea sa injur firma gorenje 24 de ore fara sa ma repet.
    inca de la inceput va spun ca am achizitionat acest produs cu mai putin de 2 ani de zile. Am pus-o in functiune si am utilizat-o conform instructiunilor. Dupa foarte putin timp usa a inceput sa se deschida in socuri. Spala vasele nu prea bine si uneori ramane pe ele o pelicula alba care nu se curata nici cu spalatorul de sarma. Nu exista nici un fel de explicatie pentru aceste episoade. Am utilizat-o conform instructiunilor din manualul de utilizare. Ieri insa a aparut ceva nou. Ieri a inceput sa curga apa de sub masina, multa apa. Azi am constatat ca interiorul masinii este confectionat din 3 bucati : peretii si cele doua capace. Imbinarea dintre cele 3 bucati este prin simpla alaturare. Numai eu am acces la masina de spalat vase si oricum nu aveam eu cum sa departez fundul cuvei de peretii acesteia. Prin desfacerea tablei laterale am constatat ca inca de la inceput a picurat apa pentru ca sunt urme de calcar. Acum s-au departat partile componente mai mult si a curs mai mult. Nu am mers la service din simplul motiv ca este un produs de calitate foarte proasta si daca mai intra un nepriceput cu surubelnita in ea o face praf la propriu. Toate materialele sunt foarte proaste si prost asamblate. Am lipit cuva cu silicon , usa va ramane asa deocamdata. Eu sunt in stare sa fac reparatiile astfel incat sa ii prelungesc durata de functionare pentru ca a costat foarte mult si este o investitie care nu se va amortiza in timpul functionarii. Cu alte cuvinte pierdere financiara . Pentru cei care nu stiu, acest produs este fabricat in Republica Populara China. Spun acest lucru pentru ca cei interesati sa isi fac o idee despre acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *