Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Indesit DIFP 8T94Z sau mai bine zis DIFP 28T9 A

Indesit DIFP 8T94Z sau mai bine zis DIFP 28T9 A
4.8 (95%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Indesit DIFP 8T94Z este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, si o eficienta energetica de A++. Acesta model are diferite denumiri, ba chiar si pe site-uri gen Emag am vazut sub aceasta denumire, dar in poza apare Indesit DIFP 28T9 A
Daca nu prea sunt multe de zis la extra-optiuni, avem un numar de 8 programe de spalare, care ne ajuta in aproape orice situatie. Doua din acestea programe sunt cu detectarea nivelului de murdarie, si reglarea consumurilor si a duratei.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata si consum la Indesit DIFP 8T94Z :

Eco: programul de referinta pentru obtinerea clasei de eficienta energetica, fiind cel mai eficient din punct de vedere a consumului energetic la spalarea incarcarilor cu rest normal de murdarie. Spala la 50°C, si consuma doar 9 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica. Durata programului este foarte mare, de 190 de minute.
Auto Intensiv: este spalarea intensiva pentru grad ridicat de murdarie, chiar si uscata, dar asistat de senzor. Asta inseamna ca va spala la aceasi temperatura, insa va regla consumul de apa si durata programului conform necesitatilor. Va consuma intre 14 si 15.5 litri de apa, 1.4-1.7 kWh de energie electrica, iar durata minima va fi de 120 de minute, insa daca e nevoie, va spala si pana la 190 de minute.
Auto Normal: Pentru spalari cu rest normla de murdarie, tot cu senzor. Si aici durata va varia foarte mult, intre 90 si 150 de minute, cu un consum de 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh de energie electrica.
Delicat: pentru articole sensibile la temperaturi inalte (il regasim la alti producatori sub numele de pahare), care are o durata de 100 de minute, si un consum de 11 litri de apa si 1.05 kwh de energie electrica.
Express: o spalare scurta de 40 de minute, fara ciclu de uscare. Producatorul recomanda numai pentru incarcari de 203 seturi. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh de energie electrica.
Prespalare: prespalarea sau inmuierea timp de 12 minute cu 4.5 litri de apa, la temperatura de admisie. Putem preveni aparitia mirosului in masina, sau uscarea resturilor de murdarie.
Incarcare la jumate: din pacate la Indesit e program de spalare, si nu optiune! este recomandat pentru rest normal de murdarie, cand nu avem mai mult de 6 seturi incarcate. Are o durata de 80 de minute, consuma 12 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Extra: pentru articole foarte mari, fara cosul superior. O spalare intensiva, timp de 60 de minute, si consum de 11 litri de apa.

La Indesit DIFP 8T94Z programele cel mai des folosite vor fi cu siguranta: Auto intensiv, Auto Normal si Prespalare. Iar daca vreti sa adaugat si extra-optiuni la aceste programe, aveti doar programare intarziata, si cam atat. Aceste poate fi setat sa incepa programul de spalare in intervalul a 1-12 ore.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *